AcceptMeNow

Accept me, or else... ;)

På sätt och vis förstör ni, men endå inte..

Publicerad 2008-12-12 06:48:11 i Allmänt

Bråk.. det är allt ni kan. Men bara för att ni anser det kul och moget, betyder det inte att alla andra också gör det. Tvärtom. Inte kul alls, och totalt omoget.

Vem ler ALLTID när han/hon är ute och går/handlar/etc.? Tror inte att en sådan människa finns.
Men nu råkade det vara så en dag, att jag var ute, själv.. inga kompisar med mig, och jag log inte. Jag såg en gammal kompis syster, och bara för det så har jag glott otrevligt på henne?!
Och för det så ska en massa olika "folk" blandas in, och jag ska tydligen få igen för vad jag gjort. Vad har jag gjort?

Jaja, man ska alltså inte få kolla på folk i dagens samhälle. Är det så?

Dessa "folk" som säger/skriver detta till mig går på gymnasiet. Det var sånt här som man KANSKE gjorde på lågstadiet för att någon snott ens hopprep/liknande. De kommer aldrig växa upp om de håller på som de gör. Inte bara när det gäler bråket, utan där finns en hel del andra saker också.

Det roliga är att ni alltid ska hålla på, att ni aldrig kan ge er. Men ni förstör ingenting. Ingenting alls. Ni ger er på mitt självförtroende. Tror ni inte att folk har gjort det tidigare, och lyckats? Jag har varit långt nere på en sådan lista. Hade inget självförtroende alls. Men där nere kan man ju inte vara hela livet, bara för att folk medvetet vill förstöra. Så jag tog mig upp på fötter igen. Och jag gör aldrig samma fel två gånger. Så när folk försöker leka med mitt självförtroende, då lyssnar jag inte. Smart va? 

Så jag, och många andra, ber er bara att sluta. Men ordet sluta tycks inte finnas i era lexikon. Jag har folk som vill ha ditt nummer, veta var du bor, följa med mig hem för att se vad du har skrivit, bara för att de ska kunna hämnas åt mig. Men jag säger neej. Varför tror du det? Jag är inte rädd för att starta en stor grej, bara så du vet. 
Men jag säger neej, för jag ska inte vara lika dålig som du och dina kompisar. 

Lämna mig ifred. 

Om

Min profilbild

AcceptMeNow

tjej på 21 år - bor ihop med min kille; David - på fritiden umgås jag med vänner, läser böcker & tränar - har två katter; Sixten & Nixi - är diabetiker - jobbar som servitris - har aldrig varit utomlands (Danmark räknas inte) - har en ödla; Hugo - har två råttor; Sture & Felix

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela