AcceptMeNow

Accept me, or else... ;)

Fullspäckad helg!

Publicerad 2009-11-23 03:36:01 i Allmänt

Helgen har varit rätt så fullsatt, och det känns som att jag inte alls hunnit med någonting! Men kul har jag haft, det vill jag lova!

I fredags var det skola, sen efter sista lektionen gick jag mot stationen för att möta Kristina. Vi gick tillbaka till min skola, jag fixade till mig inför fest! Och sen käkade jag lite. Vi gick runder i Hässleholm ett tag, innan vi sen skulle möta de andra på stationen. Där möter vi sedan Roos tillsammans med två snubbar vi inte känner som skulle på festen. Med tåget kom sen Mackan, Oskar, Viktor, Erik och 3 andra som jag inte kommer ihåg namnet på. Vi går sen till festen, såfort vi hittat några till som skulle med.
Träffade massa roliga människor som jag inte sett på jättelänge! Som Maria som gick i min parallellklass nästintill hela högstadiet! Rätt som det var så stod man med henne och Roos Maria och dansade inför allt och alla, men kul var det :P haha.
Träffade även Robban, som jag inte sett sen sjuan. Shit vad han har förändrats! We like that!
Jag, Kristina, Erik, Oskar, Pontus och Douglas tog sista tåget hem, 23.42. Då gick alla utom Douglas hem till Erik för att kolla på film. Jag såg inte mycket innan jag somnade i soffan, och senare stördes jag av K och P för att jag skulle gå och lägga mig i sängen istället. Jag sov mycket gott, fram tills de fick för sig att vi skulle gå hem. Då var klockan 03.30, och jag ville verkligen inte vakna!
Hem till mig, och däcka i sängen! (y)

På lördagen åkte Kristina hem vid 12, sen sov jag vidare. Älskling ringde halv 4 och sa att han snart skulle köra hit, och såklart somnar jag om. Vaknar av att ringklockan på ytterdörren ringer, så på med byxor och springa upp och öppna. För såklart var man ensam hemma också. David ringer en kompis som ringt till honom innan, och rätt som det är är vi på väg till Lund för att träffa några gamla polare till honom. Kul hade vi! Åkte hem igen vid 22.00, sen var det filmdags.

Sov till 15.00 på söndagen (idag), och sen var ju David tvungen att dra hem för att plugga. Jag följde med, och pluggade jag med. Mycket roligare att plugga om man är två, även om man inte pluggar på samma sak. Jag blev klar med min svenska som jag skullat göra jättelänge, så effektiv var man.

Imorgon har jag teckenspråk för första gången på en månad :P Längtar som fan kan jag ju säga! Och följe till skolan kommer man ha också, Jocke.

David Nilsson, jag älskar dig av hela mitt hjärta och mycket därtill! Never forget <3

Den 18 november 2009, och lilla jag är sjuk..

Publicerad 2009-11-18 19:52:44 i Allmänt

Igår var ju en riktigt rolig dag. Vet inte vad man ska säga om det, om det inte ska vara negativt på något sätt, eller jo. David var här, och DET var positivt som fan!

Min dag igår:
Jag vaknade klockan 07.10 och mitt tåg gick 07.22.. Det var att slänga på sig kläder, och mamma som kör mig snabbt som attan till tågstationen. Blev iallafall grönt i trafikljusen när vi kom där, vilket tyder på att det kommer bli en bra dag trots allt. Och jag kan inte säga annat, för dagen har faktiskt varit bra, till skillnad från vad den kunnat vara.
Hur som helst, så kom jag till stationen INNAN tåget kommit dit ;) och det var inte ens försenat :o Väl inne i tåget så såg det ut som att jag inte skulle få någon sittplats :/ men precis då ser jag en plats som är ledig :D så jag sätter mig där. Kunde inte direkt sova där, för fanns inte utrymme för det tyckte jag.
Väl på skolan så var det matte, sen var det samhälle. Sen var det mamma som ringde och sa att hon fixat tid till vårdcentralen till mig, vilket var skitbra. Så jag stack hem, för hade så förbannat ont i ryggen och magen att jag knappt kunde gå. Sen bar det av till Hässleholm igen för att ta ut min p-stav. Det som gjorde mest ont var helt klart bedövningen som gavs med spruta. Sticket kändes inte, men bedövningen.. fyfan! Efter det kände jag ingenting. Inte snittet, inte hur hon pelade ut staven eller nått. Så jag hade ju gått och oroat mig hela dagen för detta.
Nu har jag iallafall sett ett spöke! :o (a)

Åkte in på MAXI och handlade lite godis och läsk, sen vidare hem igen. Var helt yr i bollen, kan jag ju tillägga.
Väl hemma vilade vi lite, jag och David. Sen var det till vårdcentralen som gällde. Mamma sa att vi nog fick köra runder och leta efter parkering, så vi skulle kört tidigare.. men jag brydde mig inte.. ska jag behöva vänta på vårdpersonalen, så ska fan vårdpersonalen få vänta på mig! Smart som jag är så sa jag åt David att köra upp på den stora parkeringen till vårdcentralen först, och fanns där inget så fick vi leta vidare då. Och som jag visst hela dagen, så skulle allt gå bra med turen på vår sida. En bil ska just köra, och såklart tar vi den platsen. Jag sitter och väntar på plats en minut innan jag skulle vara där, och en minut efter min tid säger David något om att nu skulle de redan ha tagit emot mig. Precis då kommer en sköterska ut och frågar efter mitt namn. Tur. Och jag får lämna urinprov och hon fyller i lite papper, sen får jag sitta där en stund. Sen säger sköterskan att det finns recept på apoteket om 15 minuter.. jag har urinvägsinfektion. Vilket är bättre än jag väntat mig.
Sen hem igen, vila. Sen kaffe, och jag börjar få så in i helvetes ont i ryggen/magen igen så jag inte vet vart jag ska ta vägen! Börjar till och med gråta! Och då är det allvarligt, för smärta får mig sällan att gråta. Blir till att ta smärtstillande, gå ner och lägga mig i sängen. Värmekudde om magen, och film, Into the blue. Såg aldrig klart den dock, för vi var så trötta.

Imorse hade jag fortfarande jätteont, så jag stannade hemma från skolan idag. Och sen visade det sig att jag hade feber också.. Så det blir förmodligen ingen skola imorgon heller, är mer än tvingad att sticka dit på fredag nämligen.

Nästkusinen har ju fest på fredag också. Är jag frisk så blir det förmodligen att dra dit med Kristina, annars blir det ju inte av :/ Så det återstår att se.

Nu tänker jag fokusera på att bli frisk, puss puss <3

12 november 2009

Publicerad 2009-11-13 00:10:26 i Allmänt

Idag var det utvecklingssamtal för mig på skolan. Det gick hyfsat bra tycker jag. VG eller MVG i estetisk verksamhet, vilket känns bra. Hade dock inget omdöme i teckenspråk, så blev lite besviken på det. Presterar jättebra när jag är i skolan, måste dock se till att vara där hela tiden.

Imorgon är det lång dag.
8.15 - 9.20 Samhälle
12.30 - 13.30 Matte
13.45 - 15.45 Estet
Är hemma på stationen ungefär halv 5, och då står älsk där på stationen, och väntar på mig :D
På håltimmarna ska jag plugga svenska, engelska och matte. Låter vettigt tycker jag. Så blir till att sno bordet längst in i biblioteket ;D

På kvällen blir det till att följa med David (hjäääääärta) och äta middag :P Nice vare jaa!

En dag ska jag kunna hoppa hopprep som dom i videon till låten Rise up med Yves Larock! Dags att börja öva då, säger jag bara :P hahaha. Liksom lycka till! Men nice skulle det varit.

Men serru, nu har jag inget att skriva, som jag kommer på nu iallafall.. :/

Så, PUSS på er! <3

Butterflies in my mage!

Publicerad 2009-11-10 01:21:33 i Allmänt

Hur kunde tiden bara gå så fort? Hur var det bara möjligt?! Jag är lycklig. Lycklig som bara den. Jag saknar ord, och det är helt jävla underbart! Jag har fjärilar i magen.. jaa, faktiskt i hela kroppen! Och det finns inte nog med ord för att folk ska kunna förstå fullt ut, tro mig. En dag ska jag visa dig den största kärleken <3

I fredags var det jägers med Kristina som gällde. Träffade en massa folk där :D Mackan, Mimmie, Mimmies kille, Roos, Maria, osv. Dansade så man fick ont i fötterna, men kan ju även bero på att jag hade högklackat på mig, men skitsamma ;) Dock kunde det ha varit en bättre DJ!
I lördags var jag med David hela dagen <3 Underbart att somna vid hans sida, och sedan vakna klockan 13.30 :D haha. 
I söndags var det fars dag, så fick gå upp "tidigt" för att ge pappa present. Men så kan det ju vara ibland :P Sen var det hem till farmor och farfar för att fira farfar. Blev tårta och massa, men jag var inte alls sugen på sånt då. Martin hade med sig massa filmer, och jag skulle låna G-force, men såklart så glömde jag den hos farmor.. Sen åkte jag och David hem till honom en sväng, alltid lika kul :P Har ju väldigt lätt blivit så att vi är hos mig.. har liksom varit lättast eftersom David har tillgång till bil. Sen var det hem till mig igen, och kolla på idol :D
Vaknade imorse med söte David vid min sida. Underbart! Och han ska inte klaga på mig ;D han var inte den som ville upp ur sängen imorse, det var lilla jag :P haha. 

Imorgon tror jag att jag ska dra till Eslöv och träffa en kompis. Mycket roligt! Och vi har temadag i skolan också, så blir jättechill dag imorgon. Har endast engelska, men det är ju inte så megaroligt precis. Usch, borde plugga! Pigg som ett rent helvete är jag nu också, klockan 01.19 >.< Ska jag sova eller inte? :P haha. Återstår att se vad som sker. Borde vända rätt på dygnet igen.. men ibland undrar man vad det tjänar till.. jag menar, till helgen vänds det lika väl tillbaka till nattelivet! Men det kan jag ju vara en bidragande orsak till (a). 

Neej, nu ska jag hitta något att äta, puss på er alla! <3 

Natten till den 3 november 2009

Publicerad 2009-11-03 01:55:43 i Allmänt

Ojsch.. nu har det hänt mycket vill jag lova! Kristina kom hit och vi kollade på en massa filmer, som "Bara Bea", "Twilight", "Harry Potter och halvblodsprinsen", "The proposal och lite så.. Kul var det.
På torsdagen var det SingStar-kväll som gällde. David kom hit, och sen körde vi upp till Gity Gross och handlade lite godis och dricka.

Jag pussade David, mycket eftersom han skulle få smaka på mitt goda saliv, eller hur det nu var ;D
Detta var den 29 oktober, det blev vi den 31 oktober <3 Remember.

I söndags åkte jag med honom hem till honom, det var mycket trevligt :)

Jag och Kristina ska iallafall gå och kolla på New Moon när den kommer på bio, återstår att se hur den är :P

Did you notice, I'm a sexy bitch!

Om

Min profilbild

AcceptMeNow

tjej på 21 år - bor ihop med min kille; David - på fritiden umgås jag med vänner, läser böcker & tränar - har två katter; Sixten & Nixi - är diabetiker - jobbar som servitris - har aldrig varit utomlands (Danmark räknas inte) - har en ödla; Hugo - har två råttor; Sture & Felix

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela