AcceptMeNow

Accept me, or else... ;)

Alla <3s dag

Publicerad 2009-02-14 21:20:49 i Allmänt

Idag är det alla hjärtans dag, som jag egentligen tycker är en överskattad dag. Men där finns något mysigt med den dagen endå. Vet ni, detta är första gången i mitt nästan 17-åriga liv då jag är lycklig på alla hjärtans dag.
Trots att jag inte får träffa min älskling idag, så är jag lika glad för det!

Han får mig att känna mig levande, på ett bra sätt.
Han kan få mig att le och skratta när som helst.
Han får mig att må bra, oavsett hur dåligt jag mår.
Han lyssnar alltid på mig, oavsett vad.
Enkelt sagt:
Han är den bästa pojkvännen, enligt mig (men det är ju också mig han är tillsammans med, så mina åsikter räknas mest (a))

Jag älskar dig, Lucas! <3

Close together,
as far apart
you're forever in my heart <3<3

12 februari 2009

Publicerad 2009-02-12 23:01:45 i Allmänt

Jag har tänkt en hel del sen sist jag skrev (räknar den 10 februari)..
En sak som är den mest korkade saken att fråga är: "Älskar du Lucas?" Svaret är Jaa! Efter att vara livrädd för att förlora honom ena dagen, till att nästa dag vara den lyckligaste tjejen på jordklotet (Lucas förtjänst), så hoppas jag att han förstår att jag inte fejkar min kärlek till honom! It's all real!

Även att detta är ett nytt år! Det har gått 41 dagar av år 2009, och det känns inte som om jag har gjort någon stor bedrift i mitt liv ännu. Det känns ofta som om jag är orsaken till att mycket blir fel! Det är väl inte meningen att det ska kännas så?

Och angående kompisar.. var fan finns alla NORMALA människor i Höör? De existerar ju inte! De enda normala är de jag redan är kompis med. Jag borde skaffa fler, men det skulle isåfall vara på hemmaplan, men det blir ju inte så lätt.. Men borde nog ta hand om de jag redan har. Träffa Linnea oftare, lättast efter skolan någon dag. Försöka träffa Sofia igen.. har ju inte pratat med henne på år och dar känns det som! Och Sara! Det var längesen det också! Jag har ju inte ens sett hennes piercing ännu! Shame on me! Och sen är där ju Sandra, Roos och Mattias i Höör, och Maria ju såklart också! :) Måste, måste, måste!

Måste även hitta min sysselsättning. Är seriöst sugen på att börja springa! (Lucas förtjänst det också). Men tänker inte springa i två dm snö! Så det får bli när snön och isen är borta :) Borde nog börja med mindre sträckor i början också.. en halv mil är lite långt att börja med >.<

Angående imorgon.. kalas för mamma och pappa, och jag vet inte ens om jag pallar det! Mår fortfarande dåligt, och dessutom kommer förmodligen varken Sandra eller Lucas. Så lär sitta där och lyssna på när alla tjatar på mig  om det är slut mellan mig och Lucas.. hela tiden! Några tips på hur jag kan göra för att övermanna dem alla?
Men får anta det sämsta, och hoppas på det bästa!

Sen är det lov. Ska träffa Linnea, och spendera lite tid med älsk hemma (hemma) hos honom. Träffa alla misar och voffsingar igen :) Jag blir glad av att vara där. Det huset är fyllt av värme, och då syftar jag inte enbart på värme som värme, utan människorna i sig är hur snälla och trevliga som helst mot mig :) Trots att jag inte varit där så mycket, så trivs jag där. En idé hade ju varit att jag och Lucas åkt dit vissa helger när vi endå är hos honom. Det skulle vara bra för honom. <3

Alla hjärtans dag på lördag.. får väl se vad som händer då.. det blåa paketet ligger kvar tills måndag iallafall.. :(

Och Lucas, jag vet att du inte kommer lämna mig ensam på vägen mot framtiden <3

Planerar filmkväll med ett par kompisar :)

Publicerad 2009-02-12 22:38:32 i Allmänt

Någon helg i framtiden, hade jag (och Roos) tänkt att vi hade kunnat ha filmkväll hemma hos mig :)
Ska försöka "hyra" stora TVn i TV-rummet.. det har ju fungerat en gång innan ju :P men då har ju endå inte pappa varit hemma >.<

Tänkte att alla hade kunnat ta med sig några filmalternativ, sen väljer vi gemensamt :) Sen hade alla kunnat fixa godis/läsk/etc också ju, så kostar det alla lika mycket ;) haha

Fungerar det inte med TV-rummet (ifall pappa inte ger sig, eller man har störiga syskon hemma) så finns ju alltid mitt rum.. känner att mina soffor inte tjänar sitt syfte ännu =/

Så vad säger ni? :)

10 februari 2009

Publicerad 2009-02-10 20:16:43 i Allmänt

Sju månader och fem dagar har gått, och jag älskar dig lika mycket för det!

Det som hände igår kommer jag aldrig förlåta mig för, det lovar jag dig! Allt jag gör verkar bli fel! Det har aldrig varit meningen att vi måste prata med varandra i telefon varje dag.. det har bara blivit så. Och jag var dum nog att ta det som en självklarhet, eftersom jag blir lugn av att höra din röst, eller vara i din närhet. Du har alltid (och kommer alltid, hoppas jag) vara min kille, han som lugnar mig, skyddar mig och älskar mig, precis som jag försöker vara för dig, Lucas.

Något säger mig att detta kommer gå bra, det blir inget fel med detta. Han kommer säga att han älskar mig, och att allt kommer bli bra igen.. men en del av mig tvivlar på det.. den del som är rädd. Den delen är liten, men framträder stort, och det gör mig ännu mer rädd. För tänk om den har rätt :'(

Jag har aldrig varit så rädd för att förlora någon som jag är just nu. Jag sa till dig för några månader sen att man inte ska ta något för givet.. och det är sant! Men jag är rädd att jag började brista på den fronten.. jag tog nästan för givet att det alltid kommer vara du och jag, vilket jag vill, och vilket jag kommer kämpa för!

Jag älskar dig, Lucas Sture Richard Hallgren, av hela mitt hjärta, hela min hjärna, hela mig kropp och hela min själ. Jag vill att det ska vara du och jag mot världen.. alltid! Som vi sa att det skulle vara.
I början av vårt förhållande var allt ett frågetecken, efter det var det ett enda stort utropstecken, och nu är det ett frågetecken igen?

Jag kanske oroar mig i onödan, vad vet jag? Men jag ska inte ta något för givet längre! Och skulle det vara så att det inte är vi.. då kommer jag bryta ihop, och kommer föralltid sakna någon som glömmer höra av sig som han sagt. Det är faktiskt en charmig del av dig älskling, men ibland kan man störa sig på det som in i helvete!

Snälla, låt det förbli vi. <3
Johanna Marina Sofie Sjöholm 920330 - **** <3 Lucas Sture Richard Hallgren 920720 - ****

Jag älskar dig som in i helvetes fucking mycket, glöm inte det! <3<3<3<3

Om

Min profilbild

AcceptMeNow

tjej på 21 år - bor ihop med min kille; David - på fritiden umgås jag med vänner, läser böcker & tränar - har två katter; Sixten & Nixi - är diabetiker - jobbar som servitris - har aldrig varit utomlands (Danmark räknas inte) - har en ödla; Hugo - har två råttor; Sture & Felix

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela