AcceptMeNow

Accept me, or else... ;)

4 maj 2009

Publicerad 2009-05-04 18:02:48 i Allmänt

Grattis till Mackan som fyllde 18 i förrgår :) <3

Ibland undrar jag varför vissa saker sker. Varför fina saker alltid har ett slut; "Why do all good things come to an end?". Jag har inte så mycket delaktighet i ditt liv längre, det är jag medveten om.. men vafan? Kompis, jag vill bara veta.. För som man kanske hade kunnat vänta sig, så blir det inte som man vill/hoppas. Bästa kompisar? Joo, eller hur! Jag vet ingenting om dig längre, känns det som.

Jag kan inte mycket mer göra än att önska er lycka till, och bara hoppas på att hon inte "förbjuder" dig att göra något. Träffa/snacka med mig, t.ex. Men det är ju ditt val också, men kom då ihåg vem det var som från början sa att vi skulle hålla kontakten och fortfarande ses, men inte så ofta som förut (såklart). Det var du, inte jag.

Och från det ena till det andra.
Valborg spenderades med Kristina, och sen även Gabriel och Gustaf :) och sen även Axel. Firades med cider, öl, likör och vodka. Kul hade vi iallafall, och jag slapp sitta hemma och uggla. Var hemma vid 12.

Allt jag vill är att må bra. Att ha ett bra liv. Utan bekymmer. Utan besvär. Snälla, vad har jag gjort för att förtjäna detta? :(

Om

Min profilbild

AcceptMeNow

tjej på 21 år - bor ihop med min kille; David - på fritiden umgås jag med vänner, läser böcker & tränar - har två katter; Sixten & Nixi - är diabetiker - jobbar som servitris - har aldrig varit utomlands (Danmark räknas inte) - har en ödla; Hugo - har två råttor; Sture & Felix

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela