AcceptMeNow

Accept me, or else... ;)

Den 25 juni 2009

Publicerad 2009-06-25 17:39:43 i Allmänt

Till att börja med så blev jag påkörd av lätt MC lördagen den 13 juni. For senare på kvällen in till akuten, när mamma fått reda på det hela. Kom in där klockan 23.30 på lördagen, och hemma igen 8.45 på söndagen. Sen fick jag sova i 3 timmar, sen drog mamma och pappa upp mig >.<

På senare tid har jag inte gjort så jättemycket. Vädret har varit från och till. Har tillbringat mycket tid med Kristina (älsk), tvillingarna, Mackan, KG, Fille och Erik.

Det har ju även varit midsommar nu också. Den firades hemma hos Viktor och Oskar tillsammans med dom, Kristina, Johanna, Evve, Fille och Mackan. Senare på kvällen kom även EP och KG.
Sen stack Filli till en annan fest, och någon timme senare sticker jag, Kristina och Evve också dit. Träffade Sophie och Elin från min gamla klass och lite så. Kul var det :)

På vägen tillbaka till tvillingarna mötte vi Erik, Pontus, Oskar och Sandberg.

Tack för denna gången, alla <3

Den 9 juni 2009

Publicerad 2009-06-09 09:22:26 i Allmänt

Kan ju börja med att säga att jag gått och blivit singel igen, på eget initiativ.. - hur det nu låter :s


Snart gått en månad sen jag skrevs ut från skolan.. och härligt känns det. Till viss del. Måste hitta saker jag kan göra ju, och det är inte det lättaste.. Men torsdags var det student för Robin, och vädret höll sig torrt. Efter det var det jägers som gällde. Där träffade jag en massa folk, och typ halva klassen jag gick med nu på gymnasiet. Träffade även en full Filip, som stod och flörtade med Kristina ;) Såg Lucas bror Marco också, så snackade lite med honom. Det var ju jättelängesen jag träffade honom sist! Det var ju ett bra tag innan det tog slut mellan mig och Lucas, och det tog slut mellan oss för snart 3 månader sen! :o Shit vad tiden går fort!


Kristinas katt har dött också :'( Så hon behövde komma hemifrån, så hon kom till mig i lördags :) Vi gick och kollade på när Erik spelade i Fire. Senare gick vi hem till Filip och var där några timmar. Johan kom också dit :) Han var ju riktigt trevlig om man frågar mig. Sen frågar Filip så sen: "Varför får han en kram första gången du träffar honom?" Joo, för att det hade ju Filip också fått, om han velat ha det xD


Kristina sov där den natten, och dagen efter stack vi till Mackan och var där en stund. Sen hamnar vi hos Filip igen och kollar på film, Taken. Den var jättebra! När Erik och Mackan stuckit kollade vi på Snakes on a plane.. helt dryg film! Och man har ju redan sett den ett antal gånger.


Jag har haft jättekul denna helgen! Träffade Gabriel och "Peo" som hastigast också ju.


Läser just nu Da Vinci-koden. BÄSTA BOKEN JAG LÄST! Och jag såg ju "Änglar och demoner" på bio för inte så längesen, tillsammans med Sandra. Kulkul!

Glömde ju säga..

Publicerad 2009-06-02 09:43:47 i Allmänt

.. att den 15 maj hoppade jag av skolan.. på grund av ren mobbing i klassen och liknande..

Ska börja om ettan igen, på natur i hässleholm..

2 juni 2009

Publicerad 2009-06-02 09:30:32 i Allmänt

Tiden går fort när man har roligt.

Under den senaste tiden har det hänt en hel del kul och positiva saker i mitt liv, faktiskt. Jag har blivit av med alla infektioner och inflammationer och skit, och jag mår toppen! Dricker Actimel varje dag nu för att stärka mitt immunförsvar, och vet nI? Det fungerar faktiskt! Såhär bra, lovar jag er, har jag inte mått på väldigt, väldigt länge.. och då snackar jag tid i antal år!

Allt fungerar hur bra som helst med pappa också, och det är kul! Dessutom är det neutralt mellan mig och farmor och farfar nu.. tur kan det väl vara..

Har badat ett antal gånger i pool nu på senare tid. Första gången i år var i slutet av april iallafall, i vår egen pool där hemma. Sen är det två gånger hemma hos tvillingarna Oskar och Viktor. Sist var igårkväll, i BH och jeansshorts. Det är ju inte det mysigaste, om man säger så.. Vi var jag, Sandra, Erik, Roos, Filip, Mackan, Oskar, Viktor och KG. Kul värre! Ska ses och bada och sånt ikväll också tror jag, med badkläder denna gången :)

Det är kul att man kan prata med dig igen iallafall, glad för det. Och att du kan skriva först på msn också, och att det inte alltid är jag som skriver till dig, och inte alltid får svar. Det sista jag vill är att förlora dig som kompis också.. låt inte henne komma mellan bara, snälla. Är det värt det?

Nu är det iallafall dagvården på sjukhuset som gäller! Två veckor, med start igår. Är dock ledig halva torsdag och hela fredag, på grund av studenter! Sen skulle det vara jägers på torsdag också, men får ju se hur det blir med det.. eftersom Erik inte stack in och köpte förköp i tid till oss.. Men han skulle iallafall försöka fixa..

Nu sitter jag i sjukhusskolan, och om 30 minuter ska jag gå ut till bussarna och möta Sandra.
Pusspuss sålänge <3

Om

Min profilbild

AcceptMeNow

tjej på 21 år - bor ihop med min kille; David - på fritiden umgås jag med vänner, läser böcker & tränar - har två katter; Sixten & Nixi - är diabetiker - jobbar som servitris - har aldrig varit utomlands (Danmark räknas inte) - har en ödla; Hugo - har två råttor; Sture & Felix

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela