AcceptMeNow

Accept me, or else... ;)

Det 27 oktober 2009 klockan 06.20

Publicerad 2009-10-27 06:38:13 i Allmänt

God morgon alla pigga och glada.
Dagen lär börja med att jag ska ta tåget till Lund klockan 07.37 (liksom, man har ju verkligen inget bättre för sig på sitt lov) för att åka in till sjukhuset. Väl där ska jag äta frukost, och sen skriva samällsprov. Återstår dock att se hur det blir med den saken, eftersom jag inte känner att jag kommer klara av det. Korkad som man ibland är har jag varit vaken hela natten >.<

Jag och Kristina kommer ha en massa filmer att kolla på. Bland annat Twilight och Dirty Dancing, men som sagt är det långt ifrån alla! Nu närmar sig Halloween också, och därmed massa roliga filmer på TV ;D Sålänge man inte kollar själv, så är jag rätt chill med det!

Carina (diabetessköterska) hade mejlat till Annelie (diabetesläkare) angående vad mitt HbA1c (en form av långtidsvärde på mitt blodsocker) låg på. Har gått från 10,1 till 8,4 på en månad, vilket är en jävla press nedåt! Så Annelie hade bett Carina att ge mig en kram från henne. Jag blir så glad av sånt. När jag får beröm för något bra jag gjort.. får inte det så ofta nämligen..

Julen närmar sig känner jag.. alltid lika jobbigt. Kommer fråga mormor igen om jag kan få lov att få en summa pengar att handla kläder för, som jag sen får av henne.. så blir det rätt storlekar och det blir saker jag vill ha :) Och Kristina hänger med mig och shoppar då ;D
I år är det väl meningen att vi ska fira jul hos min farmor och farfar, men återstår ju att se hur det blir..

Haha, btw, jag tog vaccinationen mot svininfluensan för någon vecka sen. Det gjorde inte ont att sticka, domnaden och smärtorna efteråt kunde ha varit värre.. men fyfan så dåligt jag mådde. Var hemma i 3 dagar tror jag, pga detta >.< Men nu är jag frisk ordentligt, och det känns skitbra!

Neej, men nu börjar klockan ticka.. Puss på er! <3

Den 26 oktober 2009

Publicerad 2009-10-26 11:15:59 i Allmänt

Tiden bara går tycker jag.. Nu är det höstlov, och snart nog är det jullov också! Tiden är bara ett jävla mänskligt påhitt..

För övrigt så sitter jag just nu på sjukhuset, i skolan där, och pluggar på mitt samhällsprov som jag ska ha här imorgon. Underbart kul (y) not! Gillar verkligen inte samhälle, men bara att göra det bästa av situationen. Dock är det inte jättesvårt, men måste plugga in vad alla partierna står för, vad de vill och sånt. Det är bara drygt!

Ska träffa älsklings Kristina efter detta, blir typ 12.30! Höjdpunkten på dagen! :D Sen är det ju alltid jättekul på msn också, om David är online :) Annars blir det mest plugg när jag kommer hem - kanske sova två timmar. Men PLUGG!

På onsdag ska jag träffa Anders, min gamla granne, här i Lund och hämta singstar-spelen jag fick låna av honom :) men det är ju alltid trevligt! Har inte sett honom på minst 3 år iaf! :o Sånna minnen man har!

Jag hamnade i NV1A, fick skåp nummer 69. Och jag lovar, inget förutom skåpet kunde varit bättre :D
Puss puss på er <3

24 oktober 2009

Publicerad 2009-10-24 23:37:34 i Allmänt

Sen sist då jag var social här så har jag bland annat börjat skolan, igen. Vilket är kul som bara den! Jag trivs mycket bättre än på någon annan skolan jag någonsin gått på under hela mitt liv! Har rätt slappt schema just nu också. Hoppade av tyskan (y) vilket jag velat göra väldigt länge! Och ska läsa spanska steg 1-3 i 2an och 3an sen. Det blir säkert bra. Läser ju även teckenspråk nu, och fick MVG på första provet som jag hade nu i onsdags.

Igår var David här, och vi hade sjukt roligt om man frågar mig! Satt dock massa vid datan, och larvade oss. Och stackars Kristina som fick stå ut med oss x) Han kom väl hit vid klockan 18-19 tiden, och åkte hem 04! Men så kan det ju vara ibland. Vi kollade även på Bambi, vilket jag inte gjort på år och dar! Men Stampe har en del vettigheter att säga oss!
"Om du inte kan säga något rart så.. säg ingenting alls"
Sen var det någonting till.. men det minns jag inte.
Vad blir det för film nästa gång? :D

Nu är det lov också, höstlov! Och vad händer nu då?
Måndag/tisdag/onsdag - sjukhuset 8.00-12.00 sen vet jag inte. Ska väl försöka träffa Anders (min gamla granne) i Lund och få låna Singstar spelen han har :P Sen vara med Kristina.
Onsdag - Kristina är här, kolla massa film och så :D
Torsdag - Singstar-kväll med David och Kristina :D
Fredag - Vara med Kristina, sen mer vet jag inte.
Helgen - Vet inte alls vad som händer :o

Kristina skulle försöka ragga upp en fest också, men vet inte hur hon lyckas :P Återstår väl att se, I guess.

Måndagar och onsdagar kommer jag börja vid 13-tiden i skolan nu fram till vecka 48 (sammanlagt 3 veckor tills dess, om man inte räknar lovet) Fyfan så skönt! :D Det är pga att de flesta i teckenspråks gruppen går på Jacob-skolan, och har APU då.

Förmodligen blir det jägers helgen efter lovet med Kristina <3

Vad mer ska jag skriva nu då? Ingen aning.. men iaf.
Puss på er <3

Om

Min profilbild

AcceptMeNow

tjej på 21 år - bor ihop med min kille; David - på fritiden umgås jag med vänner, läser böcker & tränar - har två katter; Sixten & Nixi - är diabetiker - jobbar som servitris - har aldrig varit utomlands (Danmark räknas inte) - har en ödla; Hugo - har två råttor; Sture & Felix

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela