AcceptMeNow

Accept me, or else... ;)

Två nummer mindre i mobilen, och en msn väck!

Publicerad 2010-01-14 20:03:43 i Allmänt

Jag vet inte vad jag ska säga.. En del av mitt forna liv försvann nyss, helt väck! Minnena försvinner, medvetet. Känner ingen saknad. Det har jag inte gjort på eviga tider. Att jämt känna sig sårad som fan, är inget som jag anser är särskillt roligt. Något hände. Något stort hände. Vi växte väl helt enkelt ifrån varandra. Eller jaa, jag växte ifrån dig.
Hur som helst. Kolla genom min dator. Du kommer ingenting hitta från dig. Du har helt enkelt aldrig ens existerat, förstår du? Med detta jag skriver nu är enbart för att säga hejdå en sista gång. Mitt sätt att gå vidare på, remember? Har ingenting kvar som påminner om dig, det såg jag till redan för längesedan, i mars/april -09.
Fick jämt höra (indirekt) att jag var sämre än dig, när vi båda visste att vi befann oss på samma nivå. Fick jämt höra att jag inte dög till, att jag skulle ta på mig andra kläder för det jag hade på mig var inte fint nog.. Du erkände att du var forna kvinnohatare. Jag trodde jag hade förändrat det där.. Men som majoriteten av alla killar (observera att jag inte skrev alla) så ville du bara ha mig för en sak.. fyfan säger jag bara!
Du lurade alla, till och med mig. Man lurar inte mig så lätt, så det ska du väl ha lite beröm för illafall.
Du sa att vi skulle vara kompisar, till och med bästa kompisar, med varandra. Att vi skulle förbli vänner, och ses då och då. Du var väldigt besvärad när jag skulle komma och hämta mina saker hos dig.. Första riktigt uppenbara tecknet.. Men ååååh! Jag känner mig så jävla korkad när det gäller detta. Fattar inte hur jag inte kunde se detta hända.. hela förloppet!

Du är nu raderad ur mitt minne, permanent. Finns inga tecken kvar (snart) på att du ens funnits i mitt liv. Risken att vi råkar se varandra är inte så stor heller! (y) Du fick som du ville, och nu hoppas jag att du är jävligt nöjd. Jag är det iallafall. För äntligen, ÄNTLIGEN, har jag tagit steget jag skullat ta i snart ett helt år.. Heejdå Lucas! Vem du nu var..

Jag är nöjd med allt! Eller ja, nästan iallafall..

Publicerad 2010-01-13 00:10:35 i Allmänt

Idag började skolan igen efter ett lagom långt jullov. Mitt schema var inte så värst jobbigt som jag hade väntat mig med tillägg som fysik, datakunskap och naturkunskap. Slutar lite senare om dagarna denna terminen jämfört med förra, men det ska nog gå bra ändå :P

Min älskade David fyllde 22 den 6 januari, vilket firades med hans släkt typ. Mycket trevligt faktiskt. Han fick pengar, strumpor, godis och massa annat, och jag bjöd honom på pizza och bowling. För den 8 januari for vi till hässleholm för att bowla med några kompisar till mig i klassen; Meral, Oskar och Alexander. Alex hade med sig en kompis också, Michelle, som både jag och David trodde var äldre än hon faktiskt var.

Jag kan ju inte påstå att mitt självförtroende var dåligt innan jag träffade David, men jag lovar! Han har stärkt mitt självförtroende enormt mycket! Numera är jag verkligen nöjd över det jag ser i speglen, för tro mig, det ser verkligen bra ut! Han säger alltid hur vacker/het/sexig/söt/snygg/etc. jag är. Och alltid gör det mig snäppet säkrare på mitt utseende. Det ligger ju nämligen i den kvinnliga naturen att ha utseendekomplex och liknande. Men egentligen får vi (människorna) skylla oss själva. Det är vi själva som valde att ha anorexiamodeller som skyltdockor när man handlar kläder. Det är först nu som modeindustrin verkligen inser att de gjort ett stort misstag där.. But you know, it's too late to apologize..

Jag känner mig för en gångs skull hemma någonstans. Att jag har ett ställe som jag kan kalla mitt hem utan att må dåligt av det. Mitt hem är med David, no doubt. Ovanpå allt känner jag mig helt pepp inför skolan! Keep it up!

Snart ska jag väl få svar på alla mina problem med kroppen också. Redan fått svar och sånt på hur jag ska kunna förebygga urinvägsinfektion, men såklart så visste jag redan det >.< men iallafall. Ska på magnetröntgen på måndag, så det lär ju bli en upplevelse ;D Mest för att kolla så jag inte har en tumör i hjärnan, men alla är rätt säkra på att jag inte har det, så det är lugnt. Det är mest för att man måste kolla upp det. Sen om några veckor ska jag in och kolla alla utslag jag har. Både det jätteskumma på min vänsterhand, och de två som jag har på magen. Sen om det jag har på överarmarna som kliar som tusan! Förmodligen är det psoriasis.. men jag vill veta säkert. Har liksom det på underläppen också.

Igår sa det bara typ.. klick. Eller bom! Eller något i den stilen. En storm av kärlek! Jag vet vad jag verkligen känner för David, och jag vet vad jag vill. Jag tvekar inte någonstans. Du är allt <3

Om

Min profilbild

AcceptMeNow

tjej på 21 år - bor ihop med min kille; David - på fritiden umgås jag med vänner, läser böcker & tränar - har två katter; Sixten & Nixi - är diabetiker - jobbar som servitris - har aldrig varit utomlands (Danmark räknas inte) - har en ödla; Hugo - har två råttor; Sture & Felix

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela