AcceptMeNow

Accept me, or else... ;)

Så har det varit helg igen..

Publicerad 2008-08-31 21:52:57 i Allmänt

.. och därmed inte haft tillräckligt med tid för att skriva blogg ''/

Tack så hemskt mycket Linnea för torsdagen! :D det var jättekul att träffa dig igen, och tycker att vi borde göra det betydligt oftare! Stack till Espressohouse och drack kaffe, sen shoppade vi lite :) köpte en bok, pennor och sånt :) sen gick vi till BurgerKing och käkade. Tycker att vi kan dra in till Malmö och träffas nån gång i veckan och ta en fika eller bara gå runt och prata.

Sen i fredags var det ju egentligen meningen att jag skulle sluta klockan 16.00 i skolan, och Lucas skulle ta tåget så han var i Eslöv vid 5, så jag hann fixa bibliotekskort innan han kom med tåget, så jag skulle åka med honom drifrån till Höör. Men fan heller att det skulle bli som vi planerat..
Början av dagen fick vi reda på att vi inte skulle ha den sista lektionen, så vi skulle sluta 14.00 istället.. bara det att då hann jag inte ta tåget till Ystad, för tåget gick 14.07 från eslöv om jag då skulle hinna.. så vi bestämde att jag skulle ta tåget fem i fyra till malmö, och sen träffa honom där. Men så blev det ju inte heller >.< eftersom att våra mattelärare släppte oss 10 minuter tidigare, så hann jag med tåget 14.07, så jag åkte hela vägen till Ystad. Kom in på stationen 15.33, och tåget tillbaka till malmö, som Lucas skulle ta, gick 15.38.. så jag var i Ystad i hela 5 minuter xD

Åkte hem, sen gick helgen.. alldeles för fort som vanligt.. >.<

Träffade Sara en stund idag.. ett tag sen sist ''/ har kommit på att jag är så dålig på att vara med mina kompisar på fritiden.. håller på med skolarbetet väldigt mycket på vardagarna så.. ''/

Och imorgon, efter skolan, ska jag och Sandra till Nautilus och avsluta vårt kort.. pallar inte med det längre!

Men nu ska jag gå och nanna.. så vi hörs imorgon istället!

Älskar dig, Lucas Hallgren! Min älskling! <3

Saknat dig Linnea!

Publicerad 2008-08-28 23:04:52 i Allmänt

Idag stack jag och Erre till skolan klockan 7.56, hade naturkunskap från 8.30 till 9.00. Sen skulle vi till vårt hemklassrum och lyssna på ett föredrag av Oleg Izyumenko om Kyoto-protokollet. Man förstod ju inte allt, eftersom att det var på engelska. Men man kom snabbt in i det. Tur att han inte hade det på svenska, för jag skulle stört mig väldigt mycket på hans brytning >.<.

Efter det skulle vi ha matte. Fick min mattebok och ett formelblock idag :) Skulle få reda på resultatet från tisdagens diagnos också.. fick 33 av 60 poäng ''/ men är nöjd med det, med tanke på att jag hade huvudvärk, ont i magen, förkylning och illamående under provets gång xD Men stude som jag är (a) så tvingade jag mig att stanna kvar tills efter provet :) Men tänk endå.. har glömt rätt så mycket sen högstadiet :O man känner sig så kass då ju!

Sen var det lunch.. levde typ på.. ris? och morötter.. >.< Maten går fan inte att äta!

Sen skulle vi gå till stationen.. ta tåget till malmö :) Skulle besöka ZENIT. Skulle delta i värderingsövningar. Skulle säga vem man ville ta med sig om det skulle bli krig här, om vi skulle fly.. fick först välja hur många som helst.. sen satte hon oss i en situation där vi bara fick välja EN person att ta med oss.. När hon frågade mig vem jag skulle ta med mig, så svarade jag att jag backade ur, och gav min plats till min bror som då skulle ta med sig min syster!
Uppriktigt sagt så HATAR jag att man säger sånna situationer. För det har hänt många hemska saker som jag har sagt.. kan inte hjälpa att jag tycker att det är mitt fel då, trots att jag vet att det inte är det!

Efter det gick jag och erre till stationen och mötte oskar.. sen stack vi till Burger King, de skulle äta.. sen drog jag med Linnea till Espressohouse :)
Vi gick runder lite i Malmö, stack till triangeln och in om hansa kompaniet. Sen käkade vi på Burger King på Stora torg.

Tåget hem gick 18.28, så jag ringde älskling och pratade med honom hela vägen hem, och lite till :)

En väldigt lyckad dag detta! Fatta vad jag har saknat dig Linnea! Måste ses oftare! <3

Laddar upp för morgondagen :)

Publicerad 2008-08-27 10:04:31 i Allmänt

Igår gick jag hem från skolan vid 11.. var väldigt förkyld, hade ont i huvudet, ont i magen (som sen gick över i min rygg istället >.< ) och illamående.. så jag gick till skolsyster, så la hon in en sjukanmälan på mig. Det ska ju börjas i tid ''/ usch neej! Så jag gjorde vårt lilla test på matten, sen stack jag hem. Syrran hade spytt i skolan också, men hon mådde bra :S läraren hade skickat hem henne.

Idag är det lite bättre :) bara problem med att prata nu i princip >.< men då blir väl folk glada :) för då babblar jag inte på så förbannat mycket (a) (tror dom jaa) haha. Stannade hemma från skolan idag också för att jag ska orka följa med klassen till malmö imorgon på nått studiebesök. Men det ska nog gå bra :)

Träffa Linnea imorgon då också :D fika, mums! Så jag stannar i malmö efter skolan. Det var ju ett tag sen sist om man säger så ''/ och så kan vi inte ha det! Vill träffa henne mycket oftare! Blir på sätt och vis lättare nu än innan, men samtidigt inte ju ''/.

Sofia ringde mig igår och sa att det finns en plats till mig på HTS i hässleholm på internationella.. Kan ju säga såhär, att om jag inte redan börjat skolan, så hade jag börjat där istället. Men nu trivs jag med min klass, med de lärare som jag redan träffat och så vidare. Så jag tänker gå vidare i Eslöv. Sen är det ju dels det med stressen på HTS.. känner inte för att skaffa mig magkatarr igen bara.. och ligger i riskzonen redan :S usch jaa! Är ju det också att de är 30 personer i den klassen i hässleholm :O i Eslöv är vi bara 14 ^.^ vilket är lagom, tycker jag :P

Mamma ska jobba idag, och imorgon.. sen slutar ju hon i malmö :O och då har hon inget jobb ''/ Bara för att de högre cheferna ska få hög lön, så tar de bort folk som verkligen behövs på sjukhusen! Man kan inte se allt från chefernas sida! Det är ju patienterna som blir lidande av detta! Men det skiter dom i! Gaah! Jaja, Johanna ska börja klaga :) haha.

Ha det bra! :)

My life so far!

Publicerad 2008-08-26 13:17:50 i Allmänt

Nu var det ju ett tag sen jag skrev sist, och det har ju hänt en del saker sen dess om man säger så..
Älskling har flyttat till en egen lägenhet i Ystad för studiernas skull :) Ganska kul, för då slipper jag ta buss till honom :D tar tåg till malmö, sen tåg därifrån igen till Ystad :) Har kommit på en väldigt bra sysslesättning på tågen numera :) har nämligen fått tillbaka mitt läsintresse :D

Och med tiden nu så har jag ju även börjat gymnasiet :D går specialutformat samhällsvetenskaps program med internationell inriktning för hållbar utveckling (SMSP) (a) Hamnade i en klass med 17 elever från början.. men i skrivande stund är vi bara 14 :) Lagom många tycker jag :) Igår fick vi våra datorer också. Har ju inte sagt var jag går.. men går på Berga gymnasiet i Eslöv -.- *suck*. Men det fungerar faktiskt hyfsat bra :)
Och som Lucas säger.. att jag är väldigt stolt när jag kommer ihåg namnen på folk :D haha, och det gör jag med min klass redan efter andra dagen :O
Henrik, Martin, Jesper, Nima, Robert, Sandra, Sandra, Johanna (a), Sofia, Maria, Josefine, Erika, Cecilia och Elin.
Och mentorerna då då.. Ingela Roos och Mats Jacobsson. Trevliga :)

Varje helg (och lite till) sen den 5 juli har jag träffat Lucas :D Känns så jäkla härligt ju! Känslorna blir bara starkare och starkare hela tiden! Helt sjukt egentligen ju! Och därmed så är det ju snart två månader nu också :D men då har lilla Johanna inte vett att stanna hemma, så man kan träffa sitt hjärta -.- för då åker jag på läger i Stockholm för barn med kroniska sjukdomar >.< det låter ju inte lite dumt heller..! Prinsessan Madeleines "projekt" :O

För övrigt i sommar så har jag varit med kompisar väldigt mycket. Varit på stranden en gång, kunde inte bada så mycket för där var en jävla massa brännmaneter >.< .. Önskar dock att jag varit mer med ett antal kompisar, Linnea, Sofia och Sara ''/ Hoppas ni förlåter mig :) kan ju komma och hälsa på er när vi har tid i veckorna :)
Jag har även gått ett antal mil sammanlagt denna sommaren :O Var rädd ett tag att jag var tvungen att gå lika mycket nu när skolan börjat också, eftersom att jag har en del problem med mina knän.. men det ordnade sig. Inga problem :)

Har inte varit jättemycket hos farmor och farfar heller för den delen.. kan ha sina anledningar ju.. men känns helt konstigt. Får väl gå dit nån dag efter skolan då då :)

På torsdag ska klassen på nån föreläsning, sen ska vi åka till Malmö på nått studiebesök också :) men kommer inte ihåg var XD Ska höra med lärarna om man får lov att stanna i Malmö efteråt, för då vet jag vad jag ska göra (a) Fick ju våra tågkort den 20de när vi började :) Och konduktören på tåget var så taskig och skrev en tvåa på plasten till mitt terminsbevis :O så på mitt foto står nu en väldigt fin *host* tvåa med bläck >.< jaja, skitsamma.

Var på Malmöfestivalen 3 gånger nu också :) Kollade på NRJ in the Park och lite så :) SMK i fredags. Stack till Lucas direkt efter 'lära-känna-varandra-lägret' i fredags, sen kom det bara på impuls att vi skulle dra till MF :) Käkade på SubWay <3 Och kollade på fyrverkerierna :) sen tog vi tåget hem, 23.15, och var i Ystad 00.03. Då cyklade vi ner till småbåtshamnen, satte oss på en brygga och tittade ut ^.^ Efter en stund cyklade vi hem till Lucas och kollade på film :) Åkte hem till Höör på söndagen igen.. usch!

JohannaSjöholm<3LucasHallgren4ever

Om

Min profilbild

AcceptMeNow

tjej på 21 år - bor ihop med min kille; David - på fritiden umgås jag med vänner, läser böcker & tränar - har två katter; Sixten & Nixi - är diabetiker - jobbar som servitris - har aldrig varit utomlands (Danmark räknas inte) - har en ödla; Hugo - har två råttor; Sture & Felix

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela