AcceptMeNow

Accept me, or else... ;)

Klockan 05:45 den 14 augusti 2009

Publicerad 2009-08-14 05:59:11 i Allmänt

Det har hänt en del saker sen sist, och jag vet knappt var jag ska börja. Men räknar man idag, så har jag varit vaken hela natten vid tre tillfällen denna sommaren.

Var på fest hos Jocke tillsammans med Kristina i lördags (8 augusti), vilket var helt superkul! När vi kommit hem den kvällen/natten med tåg till Höör igen så "raggar" Nilsson och Linus upp oss på gatan. Vill att vi ska med dom in och så. Men jag, smart som jag var, sa att jag följer inte med in om jag inte får träffa Roos. Så sa ju Nilsson att Roos var hemma hos honom, vilket jag inte trodde på.. sen visade det ju sig att han talat sannig >.<
Så jag fick träffa Roos och Maria och lite så, sen blev det omärkbart bråk där uppe, så jag och Kristina stack vidare hem till mig tidigare än många andra velat..

Dagen efter var det Höörs marknad som gällde. Träffade Pierre och hans flickvän. Fyfan vad längesen man såg honom! Gick ju med honom i förskolan, och det är ju typ 100 år sen!
Efter det käkade jag och Kristina på Höörs pizzeria. Gott!

I tisdags, den 11 augusti, var jag, mamma, mormor och Kristina på Gekås, Ullared! Köpte bland annat ett par jeans, en skjorta, 6 par hipster, 4 par strumpor, 4 nagellack, 2 mascara, en hårinpackning, en foundation och säkert mera :P RÄKOR!
Vi kom hem klockan ett på natten..

Idag kollade jag klart på första säsongen av Vänner som jag fick låna av mackan, så det blir väl 2an nu ;D

Idag bär det av till tandläkaren :( och efter det drar jag till Tyringe. Umgås med Jocke och Kristina där, sen drar vi vidare till malmö senare. På lördag, om jag får som jag vill, följer Benny med, och sover över hos mig.

Jag lovar, jag har blivit kär på riktigt igen! Trodde inte att det var möjligt! Men önskar bara att äkta kärlek kan bli besvarad som man vill.. Vibbarna går upp och ner. Snälla, säg hur du vill ha det! <3

Börjar NV i Hässleholm på tisdag, och det ska bli kul :P Lite smått halvrädd att saker ska bli som på Berga, men hoppas för fan att det inte blir det! Alla säger att man är värd att det ska gå bra, osv. Men ibland undrar man ju? Jag är en otursfågel på den punkten.

Carpe Diem <3
Cogito ergo sum <3


Fånga dagen <3
I'm thinking, therefore I am <3
Jag tänker, därför finns jag <3

Puss på er alla, vänner som ovänner! <3

Om

Min profilbild

AcceptMeNow

tjej på 21 år - bor ihop med min kille; David - på fritiden umgås jag med vänner, läser böcker & tränar - har två katter; Sixten & Nixi - är diabetiker - jobbar som servitris - har aldrig varit utomlands (Danmark räknas inte) - har en ödla; Hugo - har två råttor; Sture & Felix

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela